InfluAnswer: Irene la fata

InfluAnswer: Irene la fata

Представяме ви Irene la fata, или Ирена Сименонова - щастлива съпруга и майка, създател на един романтичен блог за “пътуване, деца, любов и лайфстайл”, както сама...

Published: преди 4 години

Представяме ви Irene la fata, или Ирена Сименонова - щастлива съпруга и майка, създател на един романтичен блог за “пътуване, деца, любов и лайфстайл”, както самата тя го описва.

Ирена създава своя блог, водена от страстта си към фотографията и желанието да споделя снимки от живописни места.

Като всяка работеща майка, тя споделя, че денят ѝ винаги преминава в бързане и в балансиране между семейство, работа, приятели, книги и спорт. А лесно ли намира този баланс? Вероятно да, защото от цялото си забързано ежедневие, успява да намери вдъхновение да разказва своите истории и красиви (малки) моменти, споделени със семейството. За нея, блогът е хоби, зареждащо я с енергия.

Ирена споделя още за себе си, че е импулсивна, сприхава, вечноправеща по най-малко 3 неща наведнъж, организирана и точна до маниакално състояние. Блогът ѝ е пълен с красиви снимки и сантиментални истории.

Блогърите, които следва самата тя са LaMartiniaLifebitesСтраната на чудесатаLa manina golosa.

Относно кампаниите на брандове и инфлуенсъри, за Ирена едно перфектно партньорство между инфлуенсър и бранд се основава на взаимно уважение и професионализъм.

 

Смяташ ли, че има “рецепта за успех и популярност” в социалните мрежи?

Всичко е осъществимо, стига да има достатъчно желание и постоянство. Но тайната съставка на успеха в социалните мрежи се крие в автентичността и емоцията, която споделяш на хората, чрез снимките си.