Izi2Give

Izi2Give

Izi2Give е кампания между Изабел и INFLUENCER.BG. Кампания, с която искаме да предадем посланието, че инфлуенсърите трябва да бъдат преди всичко вдъхновители за с...

Published: 2 years ago

Izi2Give е кампания между Изабел и INFLUENCER.BG. Кампания, с която искаме да предадем посланието, че инфлуенсърите трябва да бъдат преди всичко вдъхновители за своите последователи, да им дават добър пример. Ето защо социалната активност е изключително важна. С нея си помагаме заедно и влияем положително на хората около нас.

Преди месец Изабел подари дрехи от личния си гардероб на свои последователи, които нямат възможност да си купят нови тази година. Действието й беше напълно спонтанно, провокирано от желанието да зарадва някого. А и защото е излишно да трупаш прекалено много вещи, които някой друг наистина би оценил. Този жест ни вдъхнови да помогнем на идеята й да се разрастне и така с общи усилия и силна мотивация създадохме кампанията Izi2Give.

Izi2Give или как хора помагат на други хора. Фокусът на кампанията е да ни покаже как можем да бъдем по-щедри един към друг, подарявайки нещо от себе си. Решихме да започнем с малки стъпки. 

Сигурни сме, че всеки от нас следи модните тенденции и има поне няколко любими пуловера, които с нетърпение очаква да облече и тази зима. Предполагаме, че съвсем скоро предстои и обиколка за нови находки, а някъде в ъгъла на гардероба се крие и онзи красив топъл пуловер, който ни е много симпатичен, но не пасва на стила ни и все остава пренебрегнат. А няма ли да бъде по-добре да зарадваме някой друг с него? Кампанията Izi2Give ти дава възможност да подариш пуловера, който не носиш, но определено заслужава още един шанс. Предаваме нататък, усмихваме младежите, които тази година ще пропуснат обиколката за нови дрехи и им даваме възможност да се чувстват комфортно сред съучениците си.

It’s #Izi2Give when you do it with a heart!

 

Първата кампания от инициативата Izi2Give се проведе в рамките на 1 месец -  от края на месец ноември до края на месец декември. Време, за което успяхме да постигнем значителни резултати - мотивирахме над 40 приятели и последователи на INFLUENCER.BG да се включат в кампанията, събрахме над 140 пуловера и с тях зарадвахме над 70 младежи за Коледните празници. Всеки получи по 2 топли пуловера, които опаковахме с много желание. Това не е всичко! Повече информация за резултатите, които постигнахме заедно можете да видите в инфографиката: