“Причината” - един вдъхновяващ и много емоционален проект

“Причината” - един вдъхновяващ и много емоционален проект

“Причината” - първият художествен роман на Изабел, е вече наличен във всички по-големи книжарници в страната и онлайн. Няколко думи за книгата, автора ѝ и осъществяването на проекта, можете да прочетете в статията.

Published: преди 3 години

Автор: Даяна Арсова

Както неведнъж сме споделяли, за нас е важно на първо място хората, с които работим да се чувстват подкрепяни и да имат смелост и свобода  да реализират всеки свой проект. Това е и една от основните посоки, която агенцията ни следва от самото си стартиране и до днес и никога не ни е подвеждала. Тези ни вярвания ни срещнаха и с един от най-вдъхновяващите човеци, въплъщаващ в себе си истинското значение на думата инфлуенсър - Изабел. Заедно с нея реализирахме много проекти, които зарадваха стотици младежи и сме щастливи, че продължаваме да планираме и осъществяваме нови и още по-вълнуващи неща. Един от тези проекти е Причината за тази статия. Искаме да направим и вас част от вълнението си. 

Изи много пъти ни е показвала, че е човек с визия за нещата - винаги знае как точно иска да изглежда нещо и работи упорито, докато не го осъществи. Един от много ѝ таланти - писането, също е безспорен - показа ни го с дебютната си книга “Щастливей” и го затвърди стократно с “Причината” - първия ѝ художествен роман. 

Преди известно, Изи ни сподели идеята за този вдъхновяващ проект, в който вложи цялата си любов и енергия. Така започнахме да работим упорито, заедно с нея и за кратко време идеята се превърна в реалност.

Да осъществяваш подобни проекти в разгара на кризата действа много зареждащо и обнадеждаващо, че всичко ще бъде наред. Станахме част от вълнението на Изи, изживявахме с нея всеки момент и бяхме на разположение за съвет по всяко време. Благодарни сме и на партньорите ни в това приключение - издателство “Робертино”, които направиха “Причината” факт. Те успяха да осъществят всяка идея на Изи и вдъхнаха живот на един от най-емоционалните ѝ проекти. 

Всяко нещо се случва с определена причина и най-важното - винаги в точния момент! Затова вярваме, че и “Причината” идва в правилното време -  когато всички малко или много сме по някакъв начин повлияни от нещата, които се случват и имаме нужда да погледнем по-философски на нещата и да се вдъхновим. Романът на Изи не ограничава хората във възрастови категории, той е подходящ за малки и големи. В него тя хваща читателя за ръка и го повежда през ежедневните битки в израстването на главните герои, с които заедно ще откриете смисъла на всичко - хубаво и лошо, което се случва с всеки един от нас. “Причината” ще ви усмихне, разплаче, развълнува и ще ви благодари. Ще ви подтикне да откриете Причината, заради която тази книга е в ръцете ви.

 

“Причината” не може да се преразкаже, тя трябва да се прочете и изживее, затова и силно ви препоръчваме да го направите! Всеки, който има желание, може да се сдобие с нея - налична е за продажба във всички по-големи книжарници в страната и онлайн. 

Линк към сайта на Робертино, откъдето можете да си поръчате книгата: https://robertino.bg/product/prichinata-izabel-ovcharova