Популярните британски влогъри

Популярните британски влогъри

Виж някои от най-ярките британски влогъри в YouTube

Published: преди 4 години

От създаването си през 2005 г. до днешни дни, YouTube се утвърди като платформа за различни типове инфлуенсъри - от lifestyle икони до талантливи комици.

В хилядите видео канали на YouTube можем да открием както забавления и любопитни истории, така и полезни съвети. А едни от изявените създатели на стилни lifestyle влогове, “beauty tutorials” и запомнящи се скечове, са британските ютубъри.

Представителите от Острова приковават вниманието на феновете с колоритното си онлайн присъствие, включващо любими скечове, семейни предизвикателства, онлайн вражди, "diss tracks" и дори аматьорски бокс. Виж някои от най-ярките британски влогъри в YouTube:

Olajide William е онлайн знаменитост, рапър и комедиант, познат като KSI. Той е един от британските ютубъри с най-много абонати в YouTube - 19 млн. KSI привлича милионите си фенове с разнообразното си съдържание като реакции, забавни влогове и колаборации с други ютубъри.

Olajide William има по-малък брат - Deji Olatunji, който също е известен YouTube влогър.

KSI е любител на аматьорския бокс, като организираният по-рано тази година боксов мач между него и Logan Paul се превърна в едно от запомнящите се интернет събития на 2018 г.. А според The Sun, това е бил най-големият аматьорски боксов мач на всички времена, с генерирани общо 50 млн. долара приходи от “Pay-per-view” продажби.

Harry Lewis, известен още като W2S, е сред малкото ютубъри, които могат да се похвалят, че имат видео с Кристиано Роналдо. С над 13 млн. абонати във видео канала си, W2S е комедиен влогър и геймър, известен с видеата си, посветени на FIFA.

Колоритният Harry Lewis се отличава със смешните си предизвикателства и комедийни влогове.

Те са двама приятели - любители на slow motion заснемането. И стартирайки канала си  The Slow Mo Guys  през 2010 г., напълно отдадени на този видео формат, привличат повече от 11 млн. абонати.

Съдържанието им се състои от предизвикателства от различно естество, заснети с високоскоростна камера в HD качество.  The Slow Mo Guys дават една друга гледна точка на наглед обикновени процеси и това явно се оказва печеливша формула в YouTube.


Zoe Sugg стартира в YouTube като beauty влогър с lifestyle видеа. Десетилетие по-късно тя е онлайн инфлуенсър, притежаващ един от най-влиятелните британски видео канали. Zoella е името не само на YouTube канала на Zoe с над 12 млн. абоната, но и на собствената козметична линия. Zoe Sugg е сред най-популярните британски влогъри, според Forbes, а съдържанието й се състои главно от beauty и fashion съвети, предизвикателства с други ютубъри и ежедневни влогове. Zoe прави видеа и с приятеля си - друг популярен британски влогър - Alfie Deyes.


Deji William е братът на KSI и управлява видео канала ComedyShortsGamer с над 9 млн. абоната. Deji William публикува по 3-4 видеа седмично, като съдържанието му се състои основно от предизвикателства и комедийни скечове.


Joe Sugg всъщност е по-малкият брат на Zoe Sugg - Zoella. И заедно те представляват един от най-успешните YouTube тандеми, забавлявайки милионите си абонати със смешни видеа, предизвикателства и реакции. Голяма част от видеата на Joe са колаборации с други известни британски влогъри, включително със сестра му Zoella.Ако си любител на комедията и предпочиташ разтоварващи видеа, ти препоръчваме да се запознаеш и със  семействата, чиито влогове да гледаш в YouTube.