Модните инфлуенсъри, които да следваш през 2018 г.

Модните инфлуенсъри, които да следваш през 2018 г.

Представяме на твоето внимание няколко лица от света на модата, които си заслужава да следиш в Instagram.

Published: преди 4 години

"Модата избледнява, стилът е вечен" - един от запомнящите се цитати на Ив Сен Лоран. Но какво е стилът в 21-ви век без модните инфлуенсъри, които трайно се настаниха като trendsetters не само в онлайн пространството, но и извън него.

Представяме на твоето внимание няколко лица от света на модата, които си заслужава да следиш в Instagram, а и не само. Защото са извор на модни вдъхновения, оригинални идеи и свежо блогърско съдържание:

 

Danielle Bernstein стартира модния си блог We Wore What през 2010 г., а днес някои брандове са готови да платят до 20,000 $ за публикация в Instagram профила й. Към днешна дата Danielle има две собствени модни линии за дрехи и аксесоари и е сред най-известните модни блогъри в световен мащаб. Тя влиза в класацията на Forbes Forbes 30 Under 30 Art & Style за 2017 г.

Chiara е моден блогър от Милано, стартирала своя блог the Blonde Salad още през 2009 г. Като един от първите модни инфлуенсъри, използвали популярността си, за да издадат собствена модна линия, през 2015 г. нейният блог е изучаван от студенти в Harvard Business School. Днес Chiara е едно от най-популярните лица в Instagram с повече от 13 млн. последователи, а Forbes я включват в списъка си с топ модни инфлуенсъри в световен мащаб. Chiara Ferragni има партньорства с едни от най-известните брандове в света на модата, сред които Gucci и Guess.

Julia стартира блога си Gal Meets Glam през 2011 г., докато е в колежа. Първоначално стилът й е повлиян от марките, с които си партнира - Coach, Gap и Tory Burch. Днес тя има собствена модна линия в типичния за Julia романтичен стил.

Модната блогърка, стояща зад блога Wide Eyed Legless има нюх не само към модата, но и към изкуството и интериора. Madelynn е арт директор, а профила й в Instagram е бижу за всеки ценител на красотата и изчистения стил.

Тя е включена в списъка на Forbes за топ модни инфлуенсъри за 2017 г., благодарение на модния си блог Man Repeller. Leandra е популярна с това, че използва сайта си, за да демонстрира стилните си решения, без значение, дали отговарят на модните стандарти или не. През 2012 г. блогът й е включен в класацията на TIME “25 Best Blogs of 2012”.

Gala е моден инфлуенсър от Ню Йорк, а блогът й Amlul е съкровищница за всеки любител на модата. С близо милион последователи в Instagram, Gala редовно публикува стилни ежедневни визии и backstage снимки от модни шоута.

  • Jenn Im - 1.6 млн. последователи

През 2010 г. Jenn стартира като моден влогър в YouTube, а каналът й бързо привлича хиляди абонати. Днес Jenn има над 1.6 млн. последователи в Instagram и собствена модна линия.

Кои са модните блогъри, които ти следваш в Instagram? Сподели ни.

А за любителите на beauty tutorials - препоръчваме и някои от водещите  beauty инфлуенсъри в YouTube, които винаги има какво да споделят за разкрасяването.